Zwem en Poloclub Isis zoekt een gedreven voorzitter

Gorredijk

(Geplaatst 28-01-2021)
 
Nadat Brechtje drie jaar de voorzitter is geweest van Zwem- en Poloclub Isis, wil zij het stokje vanaf 2021 graag overdragen.
 
Wij zijn opzoek naar een nieuwe voorzitter die leiding geeft aan het bestuur en samen met het bestuur en de verschillende commissies de vereniging draaiende houdt.
 
Wat houdt de functie in?
Bij de taken van de voorzitter horen het leiden van algemene- en bestuursvergaderingen. Daarnaast het leiden van het bestuur door initiatief te nemen, deze te coördineren en het uitvoeren en bewaken van beleids- en bestuurswerkzaamheden.
 
Wat heb je ervoor nodig?
Wij zijn opzoek naar een persoon die affiniteit heeft met de (amateurs)zwemsport en beleidswerk. Hierbij is organisatiebewustzijn gewenst. Tevens is het van belang dat je gemotiveerd- en communicatief vaardig bent.
 
Hoeveel tijd kost dit?
1x in de 6 weken wordt vergaderd met het bestuur (indien nodig), 1x jaar een ALV en daarnaast zal je circa 2 á 3 keer per jaar aansluiten bij vergaderingen van partijen waarmee wij samenwerken (DZPC / de Delte). Verdeeld gemiddeld circa 6 tot 12 uur per maand.
 
Per wanneer?
De voorzitterschap zal ingaan na de ALV (tussen jan – maart 2021). Voorgaand zal informatie overdracht plaatsvinden en zou het fijn zijn dat je al meedraait bij vergaderingen.
 
Geïnteresseerd?
Contact:
Brechtje de Jong 
M: 06-161 551 56