Zonnebloem Ureterp en omgeving zoekt voorzitter en vrijwilligers

Ureterp

(Geplaatst 15-02-2024)

Zonnebloemafdeling Ureterp e.o. zoekt voorzitter en vrijwilligers.

De Zonnebloemafdeling Ureterp en omstreken (Wijnjewoude, Bakkeveen, Frieschepalen, Siegerswoude en Ureterp) is al ruim 38 jaar zeer actief in bovengenoemde dorpen.

Jaarlijks worden tal van gevarieerde activiteiten georganiseerd voor de doelgroep (mensen met een fysieke beperking) en vinden huisbezoeken plaats bij mensen, die niet of nauwelijks de deur uit kunnen.

Om dit mogelijk te maken, zijn we op zoek naar (bezoek)vrijwilligers, m.n. in Bakkeveen en Wijnjewoude, maar eveneens voor de overige dorpen.

Het is de afdeling gelukt om in 2022 een (bijna) geheel nieuw bestuur, bestaande uit 6 personen, van de grond te krijgen. Echter we zijn nog op zoek naar een voorzitter.

Je wordt niet in het diepe geworpen, maar kunt ruimschoots meedraaien met het bestuur om kennis te maken met de werkzaamheden, die horen bij de taak als voorzitter. Daarnaast zijn er diverse workshops, die je wegwijs kunnen maken in het reilen en zeilen van en bij de Zonnebloem. Tevens is de functie van bestuurslid bezoekwerk vacant.

Kom jij ons enthousiaste team aanvullen of wil je meer informatie, neem dan contact op met:

Jelle Jeensma

T: 06 21238764

E: jellejeensma@gmail.com

Kijk ook eens op: www.zonnebloem.nl/ureterp-e-o