Vrijwilligersmarkt

Op zoek naar vrijwilligerswerk in 2023?

Kom op zaterdag 15 april 2023 naar de Vrijwilligersmarkt! Wil je vrijwilligerswerk doen, maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn? Heb je behoefte aan (meer) sociale contacten? Vind je het leuk om samen activiteiten te doen en je tegelijkertijd in te zetten voor een ander? Kom dan zaterdag 15 april van 13.00 uur tot en 16.00 uur naar de Vrijwilligersmarkt in De Lijte in Ureterp en laat je inspireren!

Code Hans, ZuidOostZorg, de Bibliotheek en Gemeente Opsterland organiseren zaterdag 15 april van 13:00 tot 16:00 uur een vrijwilligersmarkt in De Lijte in Ureterp. De markt is bedoeld om organisaties die met vrijwilligers werken en mensen die vrijwilligerswerk zoeken met elkaar in contact te brengen. De organisatie belooft er een leuke en zinvolle middag van te maken met veel informatie over vrijwilligerswerk, maar ook lekkere hapjes gemaakt door nieuwkomers uit de gemeente en verrassende trucs van goochelaar Q-Trix.

Organisaties uit Ureterp, Frieschepalen, Siegerswoude, Bakkeveen, Wijnjewoude en Hemrik die op zoek zijn naar vrijwilligers kunnen zich aanmelden om mee te doen aan de markt. Deelname is gratis.

Aanmelden:

Karst Jan Blok – E: karstjan@codehans.nl – M: 06-2199 7824

Dit was de Vrijwilligersmarkt Gorredijk en omstreken (2 april 2022)

Op zaterdag 2 april 2022 organiseerden we een vrijwilligersmarkt in de bibliotheek van Gorredijk. De markt was bedoeld om organisaties in en om Gorredijk die met vrijwilligers werken en mensen die vrijwilligerswerk willen doen met elkaar in contact te brengen.

Niet geweest? Dan heb je helaas Trúbadoer Adri de Boer gemist en ook de optredens van goochelaar Q-Trix en de heerlijke hapjes gemaakt door nieuwkomers uit de gemeente.

Maar … in contact komen met de 22 organisaties die aanwezig waren op de markt, kan nog steeds! Ze zoeken nog meer vrijwilligers. Dus klik hier en kijk of er een leuke organisatie tussen zit voor jou.

De vrijwilligersmarkt werd georganiseerd vanuit ‘Romte Foar Talint’ door Code Hans, ZuidOostZorg, de Bibliotheek en Gemeente Opsterland.

Vragen of opmerkingen? Klik hier voor onze contactgegevens.

Dit was de Digitale Vrijwilligersmarkt Beetsterzwaag e.o.

Van 22 t/m 27 maart 2021 organiseerde Code Hans vanuit Romte Foar Talint een digitale vrijwilligersmarkt, samen met de gemeente, Huys ter Swaach, ZuidOostZorg en de bibliotheek. De vrijwilligersmarkt was bedoeld om mensen die vrijwilligerswerk willen doen en organisaties die vrijwilligers zoeken bij elkaar te brengen.

Ruim 240 mensen bezochten de markt en zeker 17 van hen besloten vrijwilliger te worden bij één van de 16 deelnemende organisaties. De vrijwilligersmarkt is nu afgelopen, maar de informatie van de organisaties uit Beetsterzwaag en omgeving die vrijwilligers zochten (en nog steeds zoeken!) is nog steeds beschikbaar. Zelfs de marktmuzikant is nog aanwezig. Ga naar de marktwebsite en ontdek wat je allemaal kunt doen in Beetsterzwaag en omgeving.

Klik op deze link en ga naar de digitale vrijwilligersmarkt: www.vrijwilligersmarktonline.nl/beetsterzwaag.