Vrijwilligersmarkt

2 april 2022 – Vrijwilligersmarkt Gorredijk e.o.

Op zaterdag 2 april 2022 van 13:00 tot 16:00 uur organiseren we een vrijwilligersmarkt in de bibliotheek van Gorredijk. De markt is bedoeld om organisaties in en om Gorredijk die met vrijwilligers werken en mensen die vrijwilligerswerk willen doen met elkaar in contact te brengen. Er hebben zich al 15 organisaties aangemeld die op de vrijwilligermarkt aanwezig zullen zijn. Er is nog ruimte voor meer organisaties. Deelname is gratis.

Afgelopen voorjaar organiseerden we ook een vrijwilligersmarkt (zie onderstaand). Dat was een digitale markt vanwege corona. Komend voorjaar in Gorredijk gaan we er weer een ‘gewone’ markt met kraampjes van maken, is de bedoeling. Aangekleed met muziek, een hapje en een drankje, willen we er een leuke en zinvolle dag van maken.

Vanuit Romte Foar Talint, de vrijwilligersbemiddeling in Opsterland, organiseert Code Hans samen met ZuidOostZorg, de Bibliotheek en Gemeente Opsterland de vrijwilligersmarkt.

Aanmelden, vragen, opmerkingen? Klik hier voor onze contactgegevens.

Dit was de Digitale Vrijwilligersmarkt Beetsterzwaag e.o.

Van 22 t/m 27 maart 2021 organiseerde Code Hans vanuit Romte Foar Talint een digitale vrijwilligersmarkt, samen met de gemeente, Huys ter Swaach, ZuidOostZorg en de bibliotheek. De vrijwilligersmarkt was bedoeld om mensen die vrijwilligerswerk willen doen en organisaties die vrijwilligers zoeken bij elkaar te brengen.

Ruim 240 mensen bezochten de markt en zeker 17 van hen besloten vrijwilliger te worden bij één van de 16 deelnemende organisaties. De vrijwilligersmarkt is nu afgelopen, maar de informatie van de organisaties uit Beetsterzwaag en omgeving die vrijwilligers zochten (en nog steeds zoeken!) is nog steeds beschikbaar. Zelfs de marktmuzikant is nog aanwezig. Ga naar de marktwebsite en ontdek wat je allemaal kunt doen in Beetsterzwaag en omgeving.

Klik op deze link en ga naar de digitale vrijwilligersmarkt: www.vrijwilligersmarktonline.nl/beetsterzwaag.