’t Hummelhûs zoekt vrijwilligers

Oudehorne – Oldeholtpade

(Geplaatst 01-05-2024)

Alle vacatures van ‘t Hummelhûs

 

’t Hummelhûs zoekt wandel-/fietsvrijwilligers!

Vind jij het leuk om in beweging te zijn? En wil je dat graag doen met goed gezelschap? Kom dan bij ’t Hummelhûs als wandel- en/of fietsvrijwilliger. Samen met onze bezoekers van het voorhuis ga je een stukje wandelen of fietsen in de mooie omgeving van Oudehorne. De bezoekers genieten van de wind door de haren en het gevoel van vrijheid en zijn jou daarvoor ontzettend dankbaar. Onderweg is er genoeg te zien en te beleven en de ouderen vinden het leuk om daarover te praten en herinneringen op te halen.

’t Hummelhûs zoekt dag- vrijwilligers!

Samen met de bezoekers drink je een kopje koffie, ga je de tuin over om alle groenten te bewonderen, samen spelletjes spelen en meezingen of dansen op de muziek. Ook kun je meehelpen om iets lekkers te koken of te bakken. We zijn ook nieuwsgierig naar jouw ideeën. We maken van elke dag een mooie dag!

’t Hummelhûs zoekt vrijwillige koks!

Je mag aan de slag met onze eigen onbespoten kruiden en groenten (en fruit) uit onze prachtige natuurtuin. Ook kan je je creativiteit kwijt qua recepten, want onze tuin biedt het hele jaar door verschillende groentes waar je je mee kan uitleven.
Eenmaal klaar met koken heb je natuurlijk niet alleen de bezoekers van het voorhuis een maaltijd gegeven om van te genieten, maar je eet zelf natuurlijk ook lekker mee!

’t Hummelhûs zoekt vrijwillige chauffeurs!

Voor onze dagbestedingsgroep ouderen zoeken wij vrijwillige chauffeurs. Als vrijwillige chauffeur haal je een paar bezoekers op die bij ons op de groep komen en breng je ze weer thuis. We verwachten de bezoekers om 10:00 uur op de boerderij en om 16:00 uur gaan ze weer naar huis.
We zoeken vrijwilligers die affiniteit met de doelgroep hebben, dit is voor ons erg belangrijk. Ook ben je in het bezit zijn van een eigen auto om mee te rijden (hier staat een vergoeding voor). Mocht je wel willen rijden, maar niet in het bezit zijn van een auto dan horen wij dit ook graag. Dan kunnen we kijken naar andere mogelijkheden.

Lijkt het je leuk om wat te kunnen betekenen voor onze bezoekers? Dan horen wij graag van je!

Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met Angelique Kroijenga.

Schoterlandseweg 135
8413 NH Oudehorne

T: 0513-541414

E: zorg@thummelhus.nl

W: https://www.thummelhus.nl