Ronald McDonald Hoeve zoekt vrijwilligers

Beetsterzwaag

(Geplaatst 27-03-2021)

Vrijwilligers maken van het vakantiehuis een gezellige, ontspannen plek voor ouders, broertjes en zusjes. Naast de aangepaste appartementen voor vakantiegasten, biedt de Ronald McDonald Hoeve ook een vertrouwde slaapplek aan ouders die vanwege opname of revalidatie dichtbij hun kind willen zijn.

De Ronald McDonald Hoeve is één van de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Met de hulp van vrijwilligers kunnen gezinnen met een zorgintensief kind genieten van een onbezorgde tijd in Beetsterzwaag. Vrijwilligers maken van het vakantiehuis een gezellige, ontspannen plek voor ouders, broertjes en zusjes. Naast de aangepaste appartementen voor vakantiegasten, biedt de Ronald McDonald Hoeve ook een vertrouwde slaapplek aan ouders die vanwege opname of revalidatie dichtbij hun kind willen zijn.

Als vrijwilliger draai je 1 keer in de 2 weken een dienst van 3,5 uur. Samen met een collega-vrijwilliger verricht je schoonmaakwerkzaamheden in de algemene ruimtes, doe je de was (handdoeken en beddengoed) en verzorg je bijvoorbeeld de in- en uitschrijving van gasten. Daarnaast faciliteer je het gebruik van fietsen en bijvoorbeeld de snoezelruimte zodat gasten heerlijk kunnen ontspannen tijdens hun vakantie.

We werken met een open rooster. Dat betekent dat je jezelf mag inschrijven op welke dag en moment dat het jou uitkomt. We werken met drie diensten overdag. 10:00 tot 13:30 uur. 13:15 tot 16:45 uur en 16:30 tot 20:00 uur. Op dit moment zijn we met name op zoek naar vrijwilligers die ons tijdens de dagdiensten (doordeweeks, in het weekend en tijdens vakanties) komen ondersteunen. Je hebt als vrijwilliger bij ons geen zorgachtergrond of pedagogische achtergrond nodig, wel een dosis enthousiasme en gastvrijheid!

Mail naar Lisette op l.lambeck@ronaldmcdonaldhoeve.nl en dan plannen we snel een afspraak in!

Website
https://www.kinderfonds.nl/vakantiehuis-hoeve/vacature-vrijwilliger