Ronald McDonald Hoeve zoekt vrijwilligers

Beetsterzwaag

(Geplaatst 22-05-2024)

Vrijwilligerswerk bij de Hoeve doe je niet voor niets
In de Hoeve, vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, in het prachtige Beetsterzwaag, kunnen gezinnen met een zorgintensief kind weer even opladen en genieten van een welverdiende vakantie met het hele gezin.

Vrijwilligers zijn onmisbaar!
De Hoeve draait op de bevlogen inzet van vrijwilligers. Zij maken van het vakantiehuis een gezellige, ontspannen plek voor ouders, broertjes en zusjes. Het vakantiehuis is 365 dagen per jaar open en heeft naast 4 aangepaste vakantieappartementen ook 3 gastenkamers voor ouders die vanwege opname of revalidatie dicht bij hun kind willen zijn.

Wat doe je als vrijwilliger bij de Hoeve?
Je draait 1 x per 2 weken een dienst van 3,5 uur. Tijdens die dienst maak je bijvoorbeeld samen met een collega-vrijwilliger de algemene ruimtes schoon en doe je de was, zodat gasten schoon beddengoed en schone handdoeken hebben. Ook check je de gasten in en uit of regel je het gebruik van de fietsen en de snoezelruimte.

De Hoeve werkt met een open rooster. Dit betekent dat je jezelf inplant op een dag en tijd die jou het beste past. Om vrijwilligerswerk in de Hoeve te doen heb je geen zorg- of pedagogische achtergrond nodig. Een dosis enthousiasme en gevoel voor gastvrijheid daarentegen wel!

Niet voor niets
De lach van een zorgintensief kind, hun broertje of zusje is de kroon op ons werk. Ook het ontspannen gezicht van een ouder, die even kan genieten van rust en gezelligheid, is voor ons onbetaalbaar. Wil je meer weten over vrijwilliger worden of wil je je liever op een andere manier inzetten voor de Hoeve?

Kijk voor een impressie van het vakantiehuis op www.ronaldmcdonaldhoeve.nl of neem contact op via 0512 – 380 555 of per mail via info@ronaldmcdonaldhoeve.nl.