MTB liefhebber zoekt een MTB maatje.

Ureterp

(geplaatst 19-06-2024)

MTB liefhebber zoekt een maatje

Johan

Ik, Johan, 57 jaar en zelfstandig wonend in Ureterp, ben op zoek naar een MTB-maatje die met bepaalde regelmaat in de avond of in het weekend met mij wil fietsen. Op dit moment fiets ik zo’n twee keer per week in bijvoorbeeld Marum of Beetsterzwaag. Door mijn ASS (een lichte vorm van autisme) heb ik een beperkt netwerk en vind ik het lastig om sociale contacten aan te gaan. Wel heb ik erg de behoefte om samen met iemand mijn hobby’s, MTB-en of buiten fotograferen, te beoefenen. Volgens anderen ben ik een vriendelijke en vrolijke man, maar je moet mij (en mijn beperking) nemen zoals ik ben.

MTB-en

Ik fiets wel vaak, maar mijn niveau en conditie zijn zeer recreatief. Ik ben dus op zoek naar een fietsmaatje, die het gezellig vindt om met mij, op een rustig tempo, te MTB-en. Het is voor mij mogelijk om met de auto en fiets ergens naartoe te rijden.

Reacties

Ik ben heel erg benieuwd naar de reacties en of ik iemand vind om mijn hobby’s mee te beoefenen.

Alvast bedankt voor het reageren.

Groet Johan

Mijn gegevens:

Johan van der Veen

57 jaar

Ureterp

06 273 99 454

johanvanderveen@ziggo.nl