Inspiratiebijeenkomst het werven van “De Nieuwe Vrijwilliger” op 7 december.

Voor alle organisaties in Opsterland, groot of klein, die werken met vrijwilligers, organiseren Code Hans, de bibliotheek, ZuidOostZorg en Gemeente Opsterland een inspiratiebijeenkomst met als thema ‘de nieuwe vrijwilliger’. In Nederland doen heel veel mensen vrijwilligerswerk. Het valt op dat bepaalde groepen ondervertegenwoordigd zijn. Zo zijn er relatief weinig nieuwkomers (mensen met een andere culturele achtergrond) vrijwilliger. Hetzelfde geldt voor jongeren en voor mensen met een beperking. Hoe maak je ook voor deze groepen vrijwilligerswerk toegankelijk en aantrekkelijk? Daarover gaat onze bijeenkomst op Nationale Vrijwilligersdag, donderdag 7 december a.s. van 17:00 tot 21:00 uur in De Skâns in Gorredijk (inclusief eten).

Geen vooraankondiging gekregen? Stuur een bericht via ons contactformulier of naar ikdoemee@codehans.nl , dan mailen wij je binnenkort de uitnodiging met het programma.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *