Zet een vrijwilliger in het zonnetje!

7 december Dag van de Vrijwilliger: wie wilt u in het zonnetje zetten?

U hebt het vast al gelezen in de SA, op diverse plekken posters zien hangen en in uw dorpshuis de boxen zien staan. Daarin kunt u het kaartje doen waarin u ons laat weten welke vrijwilliger(s) u in het zonnetje wilt zetten!

Overal in Opsterland zijn vrijwilligers actief met enorme inzet. Woensdag 7 december is de Dag van de Vrijwilliger. Op deze bijzondere dag zetten wij graag de vrijwilligers in het zonnetje door ze te verrassen met een bedankje. Kent u iemand, een persoon, een groep of een organisatie, die op de Nationale Vrijwilligersdag een bedankje verdient? Laat het ons weten. U kunt dit nog tot en met 30 november aan ons doorgeven. Uit alle inzendingen trekken we er per dorp twee die we trakteren op een feestelijke taart.

Daarnaast willen we graag uw bedankje plaatsen in de krant. Stuur een e-mail naar een van de onderstaande mailadressen met daarin: uw naam, uw telefoonnummer, de naam van de vrijwilliger, het dorp waar de vrijwilliger woont, welke organisatie de vrijwilliger zich voor inzet en het bedank-tekstje om te plaatsen in de krant. U kunt persoonlijk een bedankje plaatsen, maar ook namens een organisatie waar de vrijwilliger of vrijwilligers werken. Geen e-mail? Geen probleem. In alle dorpen liggen op verschillende plekken antwoordkaartjes waarmee u het bedankje voor uw vrijwilliger kunt doorgeven. In ieder geval liggen de kaartjes in de dorpshuizen.

Aanmelden en meer informatie: Geeske Visser, opbouwwerker gemeente Opsterland, geeske.visser@opsterland.nl , 06 8277 0805  |  Ria Bron, consulent preventie en welzijn gemeente Opsterland, Ria.Bron@opsterland.nl , 06 8208 7555 | Rob van der Holst, Code Hans, ikdoemee@codehans.nl , 06114 03385 .

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *