Vrijwilligers gezocht voor maatschappelijke begeleiding statushouders

De Gemeente Opsterland vindt het belangrijk dat nieuwkomers zich welkom voelen. Ook vrijwilligers helpen nieuwkomers met de start in hun nieuwe woonomgeving. Er zijn volop mogelijkheden een handje te helpen. Bijvoorbeeld met de inrichting van een huis, weg wijsmaken in wijk of dorp, een paar keer mee boodschappen doen, helpen met brieven en administratie, introduceren bij buurtactiviteiten en ga zo maar door. In ons team is plaats voor nieuwe vrijwilligers. Is dit iets voor jou?

Nieuwsgierig? Kom jij binnenkort langs voor meer informatie en een kop koffie/thee? We ontmoeten je graag!

Karst Jan Blok T. 06 21 99 78 24 E. karstjan@codehans.nl

Marissa vd Walle T. 06 29 18 08 87 E. marissa@codehans.nl

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *