Zet een vrijwilliger in het zonnetje!

Overal in Opsterland zijn vrijwilligers actief met enorme inzet. Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Op deze bijzondere dag zetten wij graag de vrijwilligers in het zonnetje door ze te verrassen met een bedankje in de SA! Uit alle inzendingen trekken we bovendien twee vrijwilligers per dorp die we trakteren op een feestelijke taart.

Kent u iemand die op Nationale Vrijwilligersdag een bedankje verdient in de SA? Laat het ons weten vóór 30 november. Stuur een e-mail naar een van de onderstaande mailadressen met daarin: uw naam, uw telefoonnummer, de naam van de vrijwilliger, het dorp waar de vrijwilliger woont en het bedank-tekstje om te plaatsen in de SA. U kunt persoonlijk een bedankje plaatsen, maar ook namens een organisatie waar de vrijwilliger of vrijwilligers werken.

Geen e-mail? Geen probleem. In alle dorpen liggen op verschillende plekken antwoordkaartjes waarmee u het bedankje voor uw vrijwilliger kunt doorgeven. In ieder geval liggen de kaartjes in de dorpshuizen en de MFC’s.

Aanmelden en meer informatie:
Geeske Visser, dorpencoördinator gemeente Opsterland, geeske.visser@opsterland.nl , 06-82770805
Ria Bron, consulent preventie en welzijn gemeente Opsterland, Ria.Bron@opsterland.nl , 06-82087555
Marissa van der Walle, projectleider Code Hans, marissa@codehans.nl , 06-29180887

Onderstaande poster als pdf? Klik hier.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *