Vrijwilligers in touw voor de jeugd

In de dorpen in Opsterland zijn vrijwilligers volop in de weer om activiteiten voor de jeugd op te zetten. Samen met Code Hans, het Beweegteam Opsterland, Outdoor Bakkeveen en Eijer Producties worden er workshops hip hop en freerunning, lasergamen, archery tag, reuzen katapult en outdoor kinderdisco’s georganiseerd. Bij alle activiteiten worden de richtlijnen van het RIVM zorgvuldig nageleefd. Zo is het programma alleen voor de jeugd uit eigen dorp, worden deelnemerslijsten bijgehouden en is publiek (jammer genoeg) niet welkom.

Het programma, bekend onder de naam Wintergames, is een vervolg op het zomerproject dat in juli – september is uitgevoerd. De jeugd is enthousiast over de activiteiten. Veel jongeren vinden de tijd waarin we met corona moeten leven behoorlijk zwaar.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *