Digitale Vrijwilligersmarkt

Romte Foar Talint is op zoek naar organisaties die meedoen met de digitale vrijwilligersmarkt voor Beetsterzwaag en omgeving.

Ook in Opsterland maken veel organisaties gebruik van de diensten van vrijwilligers. Voldoende geschikte vrijwilligers vinden, is soms lastig. Zeker in deze coronatijd met weinig persoonlijk contact. Tegelijkertijd zijn er altijd wel mensen die iets willen doen voor hun buurt of dorp. De vrijwilligersmarkt brengt die mensen en de organisaties die vrijwilligers zoeken bij elkaar.

Een echte markt met kraampjes kan niet in deze tijd, daarom wordt het een digitale vrijwilligersmarkt. Maar het wordt meer dan ‘een informatiegids op internet’. We willen er een levendige, interactieve markt van maken.

Romte Foar Talint organiseert de vrijwilligersmarkt samen met de gemeente, Huys ter Swaach en ZuidOostZorg. De vrijwilligersmarkt is van 22 tot en met 27 maart. Organisaties uit Beetsterzwaag, Nij Beets en omstreken die op zoek zijn naar vrijwilligers en willen meedoen, kunnen zich melden via info@romtefoartalint.nl . Nieuws over de vrijwilligersmarkt publiceren we op deze website. Als deze digitale vrijwilligersmarkt een succes wordt, volgen er meer, ook in de rest van Opsterland.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *