Aan Tafel!

We gaan beginnen! Met iets nieuws. De Tafel Van Hans. We gaan om tafel met vijf of zes mensen die een wens hebben. Ze willen graag een baan, of vrijwilligerswerk, de taal beter leren spreken, een groter sociaal netwerk … het kan van alles zijn. Als groep gaan we kijken wat we voor elkaar kunnen doen. We maken gebruik van elkaars talenten, ideeën en netwerk. Zo kijken we samen hoe we de wensen van de deelnemers kunnen realiseren. Al dan niet met een aantal tussenstappen. Wat we precies gaan doen, hangt af van wat de deelnemers willen en nodig hebben. We maken samen gaandeweg het programma, door te kijken welke activiteiten bijdragen aan de ingebrachte wensen. Zodra de corona-ontwikkelingen het toelaten, gaan we van start. De eerste deelnemers hebben zich al gemeld. We hebben positieve verwachtingen van het traject. Als die in de praktijk ook worden bevestigd, kunnen we het aantal groepen uitbreiden. Wordt vervolgd!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *