Hulp tijdens Coronacrisis

In Opsterland zorgen mensen voor elkaar, zeker nu we middenin de coronacrisis zitten. Er zijn al heel veel mensen die hulp aanbieden. Ook de gemeente Opsterland en Romte Foar Talint doen natuurlijk van alles om te zorgen dat hulp en ondersteuning wordt geboden waar dat nodig is. Misschien heeft u ergens hulp bij nodig, bijvoorbeeld bij het boodschappen doen, het opvangen van uw kind(eren) of het uitlaten van uw hond. Of misschien wilt u juist graag mensen in uw omgeving helpen. U kunt dat op onze webpagina Coronahulp Opsterland aangeven. Op die pagina verzamelen we vraag en aanbod.

[Update: vanaf augustus 2020 zijn de coronahulp-pagina’s vervallen. Klik hier voor corona-informatie van de gemeente]

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *