Speeltuinenplan beste idee van Lippenhuizen

Het plan om de speeltuinen in Lippenhuizen op te knappen is gisterenavond door de inwoners van het dorp gekozen tot het beste idee. In de finaleronde in MFA De Mande kreeg het speeltuinenplan meer stemmen dan de inzendingen voor afvalbakken langs de fietsroute en de aanleg van een jeu de boules baan. Ruim dertig inwoners waren bij de verkiezing aanwezig. Zij vormden samen de jury.

De meeste ideeën zijn in juli opgehaald door medewerkers van Code Hans en het Gebiedsteam van de gemeente. Met een ijscokar werd een bezoek gebracht aan het dorp om met de inwoners in gesprek te gaan over ideeën die er zijn om het dorp nog leuker te maken.

Het winnende idee is beloond met 500 euro wordt de komende maanden uitgevoerd. De bedenkers kregen een cadeaubon. Ook een aantal andere ideeën wordt opgepakt.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *