Presentaties in Hemrik en Gorredijk

Afgelopen week hebben we het project Romte Foar Talint op twee plekken in Opsterland gepresenteerd. Dinsdag hadden we in De Blokhut in Hemrik een gezamenlijke bijeenkomst met het Gebiedsteam van de gemeente. Een dag later stonden we op de creatieve markt in de bibliotheek in Gorredijk.

Met het Gebiedsteam hebben we de wensen en mogelijkheden voor samenwerking verzameld. Ook het jongerenwerk kwam daarbij aan bod. Op de creatieve markt demonstreerden we de werking van het prikbord op de website en gaven informatie over de achtergronden van het project.

Ideeën spaarvarken Hans was ook mee. In Gorredijk gaf een bezoeker een idee aan hem mee: een grote speeltuin in het dorp.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *