Vrijwilligersbemiddeling Code Hans


De gemeente Opsterland heeft de wens om de bemiddeling van vrijwilligers op een andere manier vorm te geven. Van passief (online vacaturebank) naar actief, door verbinding te leggen tussen de goodwill en talenten van inwoners en de mogelijkheden die de dorpen bieden. Opsterland heeft Code Hans gevraagd om de bemiddeling de komende twee jaar te doen.

Code Hans gaat op zoek naar kansrijke ideeën en initiatieven van inwoners en creëert mogelijkheden voor (potentiële) vrijwilligers om aan te sluiten.

Zoals in alle projecten zoekt Code Hans een aandachtsfunctionaris; een ervaringsdeskundige (vrijwilliger) die adviseert en helpt om contacten te leggen. Code Hans werkt samen met Timpaan Welzijn (verzorgt de vrijwilligersondersteuning) en het Gebiedsteam en team Werk & Inkomen van de gemeente.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *